Galerie Moeëjen Daag |
Tegelen

In de mooie galerie Moeëjen Daag in Tegelen is van zondag 15 september t/m vrijdag 15 november een speciale herfstexpositie. In deze expositie staan 2 thema’s centraal:

DAHLIADe knol van de Dahlia draagt alles in zich, huisvest de soort, zijn verschijningsvorm en kleur. Aan de buitenkant ziet deze er echter grauw uit en heeft een ruwe vorm. Dahliaknollen, in hun vorm en kleur, zijn als zij bijeen liggen, nog niet gesorteerd, een landschap op zich. Dit sluit aan bij het onderwerp, welke hij in zijn werken gebruikt, het landschap. Om die reden zijn het “Dahlia-Landschappen” met de knol-vorm in de hoofdrol.

OVER-WOEKERINGHet ingrijpen van de mens in het landschap door middel van het oprichten van gebouwen, solo of als complex voor industriele doeleinden, wordt onverbiddelijk, bij het ophouden van die functie en verlaten daarvan met als gevolg, stilstand, door de natuur terug genomen. Het opgerichte vervalt en verdwijnt meer en meer en is weer natuur.

Sjaak Smetsers en Lianne Sampers heten je op vrijdag en zaterdag 10:00-17:00 van harte welkom in hun ontmoetingsplek voor moderne kunst, en anders op afspraak.

 

Locatie

GALERIE MOEËJEN DAAG
Grotestraat 61 A
5931 CT TEGELEN
Tel. +31 (0) 77 3747510
info@moeejendaag.nl

 

Openingstijden:
Vrijdag 12.00 – 17.00 uur
Zaterdag 12.00 – 17.00 uur
en bezoek op afspraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *